Social media design tips

Social media design tips is opgericht om o.a. jongeren, ouderen, studenten, designers, fotografen en creatieve mensen te helpen om meer te weten te komen over de wereld van social media. Wij richten ons vooral op het inrichten en vormgeven van jouw social media kanalen om jouw doel met social media te bereiken. Ben je een bedrijf of wil je persoonlijk meer uit jouw kanalen halen? Neem dan eens een kijkje tussen onze vele artikelen.

Sinds 2021 geven wij de nieuwste design tips, nieuws en weetjes over jouw favoriete social media kanalen. In 2021 zullen wij alleen tips delen over Instagram en Pinterest en later komen daar ook Facebook, LinkedIn, Twitter, Snapchat en Youtube bij. #comingsoon

Wij willen graag andere creatieve mensen/studenten verder op weg helpen om onze kennis met jullie te delen doormiddel van blogs, tutorials en social media gerelateerde voorwerpen aan te bieden. Het gaat dan om voorwerpen zoals templates, content kalenders, content ideeën, stockphotos, etc. die je kunt kopen in de shop. Hiermee steun je ook nog eens vele goede doelen.

Je social media zelf vormgeven, ga ervoor!

Over #SMDT